International

Velkommen til Kultur Østerbro.
Her vil du finde informationer om bibliotekerne, aktiviteter, der måske interesserer dig, etc.
Kultur Østerbro er det kulturelle mødested på Østerbro (en del af det nordlige København). Hele året byder Kultur Østerbro på koncerter, teater, workshops og andre kulturelle events. Kultur Østerbro består af : Øbro Jagtvej Bibliotek, Østerbro Bibliotek, Krudttønden, Kulturcenter Kildevæld, Idrætshuset og Østerbro Stadion, Remisen, Svanemøllehallen, Svanemølle-anlægget, Ryparkens Idrætsanlæg, Østerbrohuset, Østre Skøjtehal, Fælled Klubhuset, Emdrup Bad samt Øbro-Hallen og er del af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune. Institutionen tilbyder en bred vifte af kulturelle oplevelser og andre services til borgere i alle aldre og målet er at blive en uundværlig del af hverdagslivet på Østerbro.

En international institution
Kultur Østerbro er den udvalgte internationale enhed i København Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning og tilbyder en unik mulighed for at socialisere og skabe netværk i et internationalt miljø. Østerbro Bibliotekerne har en stor samling af bøger og magasiner på fremmedsprog og tilbyder engelske foredrag, mens Krudttønden er vært for internationalt teater og danse produktioner for både voksne og børn.
Vi inviterer alle til at deltage med det formål at gøre Danmark og i særlig høj grad Købenavn til dit hjem.

Eksempler på arrangementer med international karakter:
- Copenhagen Cultural Network sammenskudsgilde
- Internationale læseklubber
- Bogoplæsning for børn og voksne
- Familie dage
- Teater
- Foredrag
- Informationsmøder

Copenhagen Cultural Network (CCN)
Kultur Østerbro tilbyder et kulturelt frivilligprogram, Copenhagen Cultural Network, hvor du kan deltage i planlægningen og organiseringen af internationale kulturelle arrangementer.

CCN er et netværk for udenlandske tilflyttere, der kommer her for at arbejde - og deres medfølgende familie. Netværket forsyner dig med talrige forbindelser til kulturen og hverdagslivet i Danmark og tilbyder en enestående chance for at lære andre expats at kende og det er selvfølgelig også en god måde at møde andre danskere på.
 

For mere information, kontakt vores internationale koordinator Rikke Smith på rsmith@kff.kk.dk eller besøg Østerbro Bibliotek.

Vi ser frem til at møde dig på Østerbro.